Isten hozott a honlapomon!

Röviden rólam

Szabó István (Sztewe) Szabó István a nevem Sztewe a hitelesített nicknevem.
Hogyan is jellemezném magamat? Egy kívülálló akit nem fertőzött meg a karrerista rohanó világ, és aki próbálja mindennek a fényesebb oldalát nézni
Sokmindent szeretek, mívelni, alkotni, tanulni, tanulmányozni,
szerelni, jókedvűen fejet vakarni, és megint csak tanulni, de csak a magam tempójára.

Néhány általam készített fénykép


Nagy szenvedélyem lett a fotózás főleg azóta mióta az első filmes fényképezőgépet a markomba vettem. Mondjuk sokszor is kaptam a fejemre nyaralások alakalmával hogy hamarabb elfogytak a kockák, és nem maradtak már az utazás végére, mert ami nagyon tetszett azt lencsevégre kaptam. Első digitális 'fényképezőgépem' egy webkamera volt ami annyira lenyűgözött hogy végre tudok képet rögzíteni számítógépre hogy beszereztem hozzá vagy 20 m usb hosszabbító kábelt, így kábelestül jártam a ház körül, fotózva, filmezve, vagy csak lerakva a lépcsőn beállítva mozgásérzékelőre. Hogy tudtam örülni azoknak az elmosott 640*480 as fotóknak, mert megéreztem hogy elszállt a filmkorlát.
Az igazi első digitális fényképezőgép egy Oddys 3mpx es masina volt, ami már nem volt 'kábelfüggő' nagyon szerettem azt a kis gépet, sok mindent tanultam a használata során ami 2 évig tartott.

Betegségem miatt ami mint Demoklész kardja fejem fölött lebeg, erősen korlátozott a kitartásom, de amire képes vagyok megtanulni, azt ha találok emberek nyelvén írt leírást útmutatót könyvet, tutorialt, azt egy bizonyos idő múlva nem mondanám mesteri szinten, de ha már az oldalam kinézetét vesszük, próbálom megtanulni.

Kezdjük azon hogy C64 en kezdtem az informatikai tudomány megismerését. Jópár évig gyakoroltam vele, aztán már a kapott Kooala Paint be is tudtam egyszerűbb rajzokat készíteni, és nagyon örültem mikor ezeket el is tudtam menteni, főleg mikor gyerek fejjel kinyomtattam mátrix nyomtatóval és Kooala Paint el az elso saját készítésű krisz krassz rajzomat! Aztán ahogy fejlődik a számítástechnika, próbálom tartani a tempót, csak nem könnyű.

Szinte nem is létezik tudomány, az absztrakt ájulásba taszító tanokon kívül, meg az emelt szintű matekon kívül, ami nem érdekelne.